On top of the world (Storlek: A4)

Rådjursflickan är fri, friare, friast och dansar högt över taken i New York! Motivet går att få i storlekarna A4 och A3. Leveranstiden för denna vara är 2-5 dagar. Konstnären bakom alstret heter Saga Dorani. Hon har målat och ritat sen hon var tillräckligt gammal att hålla i en penna. Med hennes barntavlor vill hon introducera konsten för de små och pryda väggen med en vacker och mysig tavla som kan uppskattas av både barn och vuxna.


Läs mer i butiken

Bokstaven D (Färg: Rosa)

Det där är inte vilken hund som helst, det är ju en Dalmatiner! Tillsammans med sin drakflygande dinosauriekompis. Vykortet är 15x15cm och tryckt på 300g matt papper. Joanna Schmidt bor i Lindome utanför Göteborg och har alltid haft som dröm att sälja saker hon ritat. Under sin mammaledighet kände hon att hon äntligen hade tid och skaparglädje till att förverkliga den drömmen.


Läs mer i butiken

Poster fågelskådning

Poster med typiska svenska fåglar. Kan du alla? Rolig poster som förgyller vilket barnrum som helst. Tryckt på 150g matt papper. Storlek: 50x70 cm Ram ingår ej. pssst…. fåglarna är: blåmes, sidensvans, kungsfågel, domherre, rödhake, gröngöling, nötskrika, kungsfiskare och skata! Joanna Schmidt bor i Lindome utanför Göteborg och har alltid haft som dröm att sälja saker hon ritat. Under sin mammaledighet kände hon att hon äntligen hade tid och skaparglädje till att förverkliga den drömmen.


Läs mer i butiken

Vykort Räv

Storlek på vykortet är 15×10,5. Vykortet har blank baksida samt matt yta. Vykortet går att rama in som vanliga små tavlor eller att sända till någon du tycker om. Leveranstiden för denna vara är 2-5 dagar. Konstnären bakom alstret heter Saga Dorani. Hon har målat och ritat sen hon var tillräckligt gammal att hålla i en penna. Med hennes barntavlor vill hon introducera konsten för de små och pryda väggen med en vacker och mysig tavla som kan uppskattas av både barn och vuxna.


Läs mer i butiken

Fruktposter (Färg på äpplet: Grön)

Härlig liten unik poster /tavla för barnrummet. Motiv av fina, färgglada frukter mot en vit bakgrund med svarta prickar. Välj mellan två färger på frukten högst upp: grön och grå. Tryck på på halvblankt, tjockt kvalitetspapper. Storlek: ca 21 × 30 cm. Skaparen bakom Dessin Design är Sara Gottlow. Hon är en utbildad illustratör vars intresse för målningar och dekor för barn startade 2010 när hon själv fick barn. Inledningsvis skapade hon tavlor till hans rum, men grundade två år senare Dessin Design. Alla varor är designade och handgjorda av henne.


Läs mer i butiken

"Pippitröja" stl 1 år

Underbar och mysig "Pippitröja" i stl 1 år. Tröjan är stickad i Sverige av Kerstin Lindh och är riktigt unik, endast ett exemplar sys upp åt gången. Material: 65% ull, 35% alpacka Tvättråd: Handtvätt 30 grader (Det är exemplaret som syns på sista bilden som vi har inne på lager just nu) Om varumärket: Bakom Guldvinge finns Kerstin Lindh som stickar underbara produkter för de små i mycken liten skala, ni hittar inte dessa fina varor på annat håll.


Läs mer i butiken

Pärlarmband 5-9 år "uggla" lila

Underbart armband av vaxade glaspärlor med silverfärgade mellandelar. Nickelsäkra. Smycket bär texten "Du är underbar, värdefull &: älskad". Passar barn 5-9 år. Smycket förvaras helst inte i badrum och bör undvika fukt. Ej för barn under 3 år. Esmilia Design är en svensk skapare av framförallt handgjorda smycken. Vi har inne ett unikt utbud av halsband, armband, nyckelringar och prints med fina budskap som passar barn samt mor &: dotter. Dessa smycken är perfekta gåvor.


Läs mer i butiken

Mössa spets 40cm (0-6 mån) (Färg: Turkos)

Underbara handsydda och unika trikåmössor med spetsrosett framtill. Storlek på mössorna är ca 40 cm, passar nyfödd upp till ca 6 mån. Om varumärket: Handmade by ERI är ett finskt varumärke av underbara handgjorda varor för barn som tillverkas i mycket liten skala.


Läs mer i butiken

Rimtavla Bä bä vita lamm (Storlek: A5 (15x21 cm))

Detta är en söt och pedagogisk tavla för barnrummet med visan "Bä bä vita lamm", en riktig klassiker och favorit hos många barn. Finns i tre olika storlekar (A5, A4 och A3). Ram ingår ej. (Tavlan är givetvis utan vattenstämpeln i produktbilden) Om varumärket: Konstnären bakom alstret heter Saga Dorani. Hon har målat och ritat sen hon var tillräckligt gammal att hålla i en penna.


Läs mer i butiken