0

Glittrig, guldig väggkrok i form av ett hjärta som enkelt piffar till barnrummet och är praktisk för att hänga upp fina saker med. Hjärtat är handgjort av trä och glittret ditsatt för hand, så varje exemplar är helt unikt och skiljer sig litegrann. Plugg för gipsväggar medföljer. Storlek: 8 cm Pixistuffs produkter är alla handgjorda och handmålade. Varje produkt är unik och kan variera lite. Tänk på att trä är ett naturmaterial och beter sig precis så, kvistar och ådror i träet är en del av detta.


Visa mer ...

0

Isglassätande Inlinesåkande Isbjörn! Och vad har han på benet..? Vykortet är 15x15cm och tryckt på 300g matt papper. Joanna Schmidt bor i Lindome utanför Göteborg och har alltid haft som dröm att sälja saker hon ritat. Under sin mammaledighet kände hon att hon äntligen hade tid och skaparglädje till att förverkliga den drömmen.


Visa mer ...

0

K som i Kaffedrickande KrokodilKung! Vykortet är 15x15cm och tryckt på 300g matt papper. Joanna Schmidt bor i Lindome utanför Göteborg och har alltid haft som dröm att sälja saker hon ritat. Under sin mammaledighet kände hon att hon äntligen hade tid och skaparglädje till att förverkliga den drömmen.


Visa mer ...

0

Fin kjol i ekologisk trikå med bekväma fickor och midjemudd. Kjollängd inkl midjemudden är 31,5 cm. Passar åldern 3-4 år. Material: Ekologisk trikå. Tvättråd: 40 grader tillsammans med liknande färger, ej torktumling. Bakom Mormor Anna finns Anna Nilsson. Hon syr barnkläder av noggrant och omsorgsfullt utvalda material i enkla och bekväma modeller, allt för att låta färg och form tala för sig självt. Modellerna håller hon enkla och låter istället tyget och plagget vara unikt - precis som ditt barn.


Visa mer ...

0

Underbart armband av vaxade glaspärlor med silverfärgade mellandelar. Nickelsäkra. Smycket har en hängande berlock med bild bild av en söt liten rosa uggla med rosett på huvudet. Passar barn 5-9 år. Smycket förvaras helst inte i badrum och bör undvika fukt. Ej för barn under 3 år. Esmilia Design är en svensk skapare av framförallt handgjorda smycken. Vi har inne ett unikt utbud av halsband, armband, nyckelringar och prints med fina budskap som passar barn samt mor &: dotter. Dessa smycken är perfekta gåvor.


Visa mer ...

0

Riktigt söt A4 print med texten "Söta drömmar" och "Sov gott min skatt" . Fint budskap som passar perfekt i barnrummet ovanför sängen. 220g matt papper och bläckutskrift. Om varumärket: Esmilia Design är en svensk skapare av framförallt handgjorda smycken. Vi har inne ett unikt utbud av halsband, armband, nyckelringar och prints med fina budskap som passar barn samt mor &: dotter. Dessa varor är perfekta gåvor.


Visa mer ...

0

Jättesött handgjort hårband för den lilla med stor rosett. Storlek på hårbandet: 42 cm (passa ca ålder 6 mån-1,5 år) Sista bilden visar samma modell men annan färg i användning. Om varumärket: Handmade by ERI är ett finskt varumärke av underbara handgjorda varor för barn som tillverkas i mycket liten skala.


Visa mer ...

0

Fina virkade hårspännen, välj mellan olika motiv i dropdown menyn ovan (blå blomma, grön blomma, grön rosett). Söt och unik håraccessoar! Om varumärket: Bakom Virk-Ika finns Ulrika som skapar virkat i alla dess former.


Visa mer ...

0

Detta söta handgjorda ekologiska bebisset bestående av sparkbyxa och mössa är den perfekta babyshower presenten eller ett suveränt set när bebisen ska hem från BB. Fungerar jättebra med t.ex. en body under. Passar nyfödda i ålder cirka 0-3 månader. Setet består av en babyromper och en praktisk mössa i samma fina randiga tyg i ljuslila och vitt. Overallen har gott om plats för blöja och rörelse. Fodrad överdel samt knappar på axlarna. Mjuka benmuddar. Material: Ekologisk trikå Tvättråd: 40 grader med liknande färger, ej torktumling Om varumärket: Bakom Mormor Anna finns Anna Nilsson. Hon syr barnkläder av noggrant och omsorgsfullt utvalda material i enkla och bekväma modeller, allt för att låta färg och form tala för sig självt. Modellerna håller hon enkla och låter istället tyget och plagget vara unikt - precis som ditt barn.


Visa mer ...