0

Fina, lekvänliga baggybyxor i ekologisk jersey med senapsgul botten. 95% bomull, 5% elastan. Tvättas ut och in i max 40 grader och torktumlas ej. Personen bakom Sörlycka Design är en tvåbarnsmamma som alltid varit intresserad av sömnad och på gymnasiet gick ett program som var inriktad på just kläder och sömnad. Men det var när hon var gravid med sitt andra barn som hon upptäckte hur otroligt roligt det är att sy och skapa barnkläder!


Visa mer ...

0

E som i… enar! Vykortet är 15x15cm och tryckt på 300g matt papper. Joanna Schmidt bor i Lindome utanför Göteborg och har alltid haft som dröm att sälja saker hon ritat. Under sin mammaledighet kände hon att hon äntligen hade tid och skaparglädje till att förverkliga den drömmen.


Visa mer ...

0

K som i Kaffedrickande KrokodilKung! Vykortet är 15x15cm och tryckt på 300g matt papper. Joanna Schmidt bor i Lindome utanför Göteborg och har alltid haft som dröm att sälja saker hon ritat. Under sin mammaledighet kände hon att hon äntligen hade tid och skaparglädje till att förverkliga den drömmen.


Visa mer ...

0

Lejon och Lamm i Luftballong! Vykortet är 15x15cm och tryckt på 300g matt papper. Joanna Schmidt bor i Lindome utanför Göteborg och har alltid haft som dröm att sälja saker hon ritat. Under sin mammaledighet kände hon att hon äntligen hade tid och skaparglädje till att förverkliga den drömmen.


Visa mer ...

0

Mössor sydda i mjuk trikå/bomullstyg med fint motiv av fjädrar. Passar nyfödd (storlek 38-42 cm) och finns i tre olika färger (mint, rosa/skär, blå). Egendesignade och handgjorda barnvagnstillbehör och andra fina accessoarer för barn från BabyLee Design, ett svenskt varumärke.


Visa mer ...

0

Reflekterande dragkedjehänge med stjärnor (ser likadan ut på bägge sidor). Fästes/träs på med nyckelringshållare. Perfekt att hänga på t.ex. jackan eller ryggsäcken så att man syns under hösten/vintern. Reflekterande material EN 471. Färger: svart, rosa, blå (välj färg ovan) Storlek: ca 15x50mm Tikkerperi är ett finskt varumärke, grundat 2007 i Tammerfors och skapar i huvudsak olika typer av roliga reflexprodukter.


Visa mer ...

0

Fin vimpel för barnrummet med motiv av bambi och körsbär mot vit bakgrund. Vimpeln hänger på en handmålad, guldfärgad träpinne och en gyllene tofs hänger nedtill. Storlek: ca 19 * 34 cm (inklusive tofsen) Observera att detta inte är en leksak utan en dekoration. Ha den utanför räckhåll för små barn. Skaparen bakom Dessin Design är Sara Gottlow. Hon är en utbildad illustratör vars intresse för målningar och dekor för barn startade 2010 när hon själv fick barn. Inledningsvis skapade hon tavlor till hans rum, men grundade två år senare Dessin Design. Alla varor är designade och handgjorda av henne.


Visa mer ...

0

Fin girlang till barnrummet med åtta glassar av exklusivt canvaspapper. Levereras omonterad med ett guldfärgat snöre på ca 200 cm, så med lite eget pysslande kan du enkelt få glassgirlangen att se ut precis som det bäst passar i ditt rum. Storleken på en glass är 14 cm. Observera att detta inte är en leksak utan en dekoration. Ha den utanför räckhåll för små barn. Skaparen bakom Dessin Design är Sara Gottlow. Hon är en utbildad illustratör vars intresse för målningar och dekor för barn startade 2010 när hon själv fick barn. Inledningsvis skapade hon tavlor till hans rum, men grundade två år senare Dessin Design. Alla varor är designade och handgjorda av henne.


Visa mer ...

0

Räven sitter i sin luftballong högt upp i himlen bland molnen och stjärnorna. Postern har texten "Take me to the moon". Detta är en underbar poster för barnrummet och precis som alla motiv som säljs hos My Little Market är den riktigt unik, formgiven och tryckt i Sverige. Välj mellan en rosa eller blå luftballong. Postern är tryckt i Sverige på noga utvalt, svanenmärkt 300 g obestruket papper. Storlek: 21x30 cm Om varumärket: Skaparen bakom svenska Lilla E Form är Maria. Alla produkter är formgivna och illustrerade av henne själv tack vare ett djupt rotat intresse för färg och form, inredning, illustration och design. Till vardags arbetar Maria som jurist så genom Lilla E form ges utlopp för hennes kreativa ådra.


Visa mer ...

6871dca8a5984142bc1e6e9b1f167c8c