0

Beach Set kombinerar ett snyggt stålstativ tillsammans med en hängmatta i EllTex-tyg. Stativet är enkelt att montera och kan lätt plockas ner under vinterhalvåret. Den tar då nästan ingen plats alls! Hängmattan är hållbart, UV-resistent och vattentåligt - för att inte glömma supersnyggt med de rosa, lila och orangea ränderna! Garanterat en favorit för hela familjen i sommar!


Visa mer ...

0

Härlig tallrik från Jellycat med motiv av en apa. En perfekt tallrik för det yngre barnen som inte går sönder när den åker i golvet. Tallriken går att diska i maskin men fungerar inte att köra i mikrovågsugnen. Mått 20 cm.


Visa mer ...

0

Simhjälp i form av delfiner, från Plasto! Placeras på ryggen och underlättar simträning. Vikt: 18-30 kg.


Visa mer ...

0

Handtillverkade romerska ringar av högsta klass för ditt barn - Ett roligt och effektivt motions- och lekredskap för barn under 6 år. Med romerska ringar gör du ett mångsidigt hemmaträningspass och stretchar effektivt. Du kan också lära dig roliga gymnastikövningar. Dessa ringar är vitmålade och har svarta remmar och blir inte bara ett roligt lekredskap men också en fin detalj i barnrummet!


Visa mer ...

0

Hussängen Magnus tillverkas av Norwood Denmark som är det trendigaste varumärket i barnrummet just nu! Magnus består av en ram tillverkad av obehandlat furu som man sedan placerar en madrass inuti - direkt på golvet. Tack vare att Magnus inte har någon ribbotten fungerar sängen självklart lika bra att använda som t.ex koja eller liknande i barnens rum. Endast er fantasi sätter gränserna!


Visa mer ...

0

Med denna fantastiska Frost säng kan du transformera ditt rum till ett storslaget äventyret i kungariket Arendal. Sängen är tillverkad i kraftig MDF. Sängen passar till madrassmått 140 x 70 cm. OBS. Madrass och sängkläder medföljer inte.


Visa mer ...

0

Den här möbelgruppen är mysig att ha som en liten pysselhörna till barnrummet. Den glatta ytan på både bordet och stolarna gör att dem är lätta att torka av och hålla rena. Möbelgruppen som består av ett bord och två stolar är försedda med runda hörn vilket gör att barnet inte riskerar att skada sig på några vassa kanter. De har också häftiga motiv av Super Puppy och monster!


Visa mer ...

0

Ett roligt och fartfyllt spel för hela familjen. Dela in er i två lag, dra ett kort, slå tärningen och få ett ord som du ska försöka beskriva med andra ord så att dina lagmedlemmar kan gissa rätt. Dessutom går det på tid med en opålitlig timer som kan gå både långsamt och snabbt. Riktigt spännande och underhållande!


Visa mer ...