CONDITION

Kortspelet för hela familjen där det gäller att först bli av med alla korten. Om man missar en möjlighet att bli av med ett kort, får man åsne-kortet och blir kallad för "åsna". Spelaren som för blir av med alla sina kort är spelets vinnare. För 2-4 spelare från 5 år. Speltid 20 minuter.


Läs mer i butiken

CONDITION

Iguana hängstol är en riktigt läcker hängstol i vackra färger med breda och smala ränder, samt vackra flätade ändar på varptrådarna vilket är typiskt för en Colombiansk hängstol.


Läs mer i butiken

CONDITION

Hästtransport med docka i fina pastellfärger och vackra detaljer. Äntligen kan du ge dig ut på en ridtur på landet med din nya hästtransport med docka! 


Läs mer i butiken

CONDITION

Perfekt pysselset där du kan måla dina egna äggkoppar. Ingår 4 st, 12 st olika färger och en pensel. Ge bort en unik kopp till din familj eller pyssla till påsken.


Läs mer i butiken

CONDITION

Unga motorsportfläktar har den perfekta grunden för en racerbilsamling med The Lightstreak Racer från Dickie Toys. Denna nippy friktionsdrivna modell har en spännande ljusförändringssekvens och ljudfunktion. 


Läs mer i butiken

CONDITION

En ljudbok på CD-skiva med berättelsen om när Bamse åker till vilda västern och blir sheriff. Inkluderar även den 24-sidiga boken så att man kan läsa själv, eller hänga med samtidigt som man lyssnar. Ca 33 minuters speltid. Från 3 år.


Läs mer i butiken

CONDITION

Måltidsmugg från Bambino som passar bra att introducera för barnet vid ca 6 månaders ålder. Från flaska till denna mugg blir en naturlig övergång då muggen har en mjuk, spillfri drickpip i silikon. Muggen har bra handtag och är enkel att plocka isär och rengöra. Det hygieniska locket som skyddar pipen gör att flaskan är perfekt att stoppa ner i väskan och ta med sig på språng.


Läs mer i butiken

CONDITION

Traktor med avtagbar frontlastare och rörlig arm. Ergonomiskt utformad för att passa små händer perfekt. Traktorn har mjuka hjul som gör den lika lämplig för inomhuslek som utomhus. Mått: 46 x 20 x 23 cm. Från 2 år.


Läs mer i butiken

CONDITION

Praktisk magnettavla med krokar. Formad som ett hus i laserutskuren plåt som pulverlackats. Skötsel: Torkas av med fuktig trasa. Storlek: 58 x 45 cm


Läs mer i butiken