0

Att klä på sig är inte lätt. Skon ska sitta på foten och mössan på huvudet. Och så kan det finnas flera par byxor att välja bland. Och dessa byxor kan tillhöra ens kompisar som inte riktigt har samma storlek som man själv. Nalles byxor är väldigt stora. Fågels byxor är väldigt långa. Och kanins byxor är väldigt korta. Det gäller att välja rätt!"Vem"-böckerna vänder sig till de minsta barnen - de är enkla i sitt upplägg, men med stor finess och träffsäkerhet finner Stina Wirsén de små nyanserna som gör böckerna till mäktiga äventyr!Författare: Stina WirsénFörlag: Bonnier CarlsenSerie: VemböckernaMått: 18 x 18 cmAntal sidor: 32 stVikt: 173 gramÅlder: 0-3 år


Visa mer ...

0

Ett kul och spännande actionspel där dina pirat-pingviner ska försöka hålla sig kvar på skeppet även när det gungar! Spelet kräver en del hand-koordination och eftertänksamhet när man placerar sina pirater.


Visa mer ...

0

Rolig vattenleksak för de mindre barnen. Den lilla båten har hjul, kan flyta och kranen på båtens bakre del är rörlig. En söt bläckfisk medföljer också. Fiska upp den med hjälp av båtens kran eller kläm försiktigt på den så sprutar den vatten! Mått: 25 cm. Från 3 år.


Visa mer ...

0

En tallrik som passar utmärkt till piratkalaset! Varje förpackning innehåller 8 stycken tallrikar med diameter 23 cm. : :


Visa mer ...

0

Snygg klädkrok formad som en nalle i metall. Häng din gympapåse, morgonrock eller smycken. Passar till alla barnrum.Mått: 17 x 14 cmMaterial: Pulverlackerad metall Färg: Pastell blågrön


Visa mer ...

0

Denna fina :verktygsbä:nk med må:nga tillbehö:r ä:r lä:tt :att montera och gö:r det enkelt fö:r ditt barn att montera ner det :till en praktisk fö:rvaringsvä:ska :och ta med hela byggstationen till :en kompis. Perfekt fö:r det hä:ndiga barnet! Kommer med en fungerande borr, så:g, skruvmejslar och flera andra tillbehö:r. :

Frå:n 3 å:r.


Visa mer ...

0

Supertuffa underlägg i silikon - ger ett halkfritt underlag och en roligare matplats! Lätta att skölja av, tål även maskindisk. Kommer i snygg presentförpackning i frostad plast. Mått: ca 48 x 30 cm.


Visa mer ...

0

Låt den lilla köra runt och sjunga med sina favoriter ifrån storfilmen frost, spela upp original sången ”vill du inte ut och leka”? Blinkande lampor lyser fint i Elsas is-palats. Flera realistiska ljud och olika läten. Säker och hållbar konstruktion för många timmars kul bil körande. Batteridriven 2x 1,5V AA batterier. Ej för barn över 36mån.


Visa mer ...

0

En ny klocka varje dag som passar till den dressen du använder idag! Kan det blir bättre? Häftiga klocktatueringar från Djeco som blir som en accessoar.


Visa mer ...

6871dca8a5984142bc1e6e9b1f167c8c